Vakantie naar Spanje enorm populair

De laatste jaren is er veel veranderd in vakantieland. Door Covid was het reizen ineens over of een stuk moeilijker. Hierdoor zijn veel mensen in eigen land op vakantie gegaan. Echter nu de regels zijn versoepeld, reizen we er als Nederlander weer volop op los. Hierbij is er echter wel een trend te zien, er gaan namelijk enorm veel Nederlanders naar Spanje op vakantie.

Met het vliegtuig naar Spanje

Op het moment zijn er nog steeds veel mensen die de voorkeur hebben om met het vliegtuig naar Spanje op vakantie te gaan. Met nog geen drie uurtjes in het vliegtuig vliegen zit je zo in Spanje. Echter zijn er het laatste jaar nogal wat problemen op de Nederlandse vlieghaven Schiphol, waardoor steeds meer mensen ervoor kiezen om met de auto naar Spanje op vakantie te gaan.

Met de auto naar Spanje

Met de auto naar Spanje rijden is eigenlijk best wel goed te doen. Sommige mensen rijden in 1 keer door met een aantal korte tussenstops. Dit is echter niet aan te bevelen. Veel beter wordt er in 2 keer gereden, waarbij er onderweg gebruik gemaakt wordt van een hotel. Echter ligt het er ook aan waar je in Spanje op vakantie gaat. Omdat het land zelf behoorlijk groot is, zal er een groot verschil in reistijd zijn wanneer je naar het noorden of het zuiden gaat.

Populaire plekken in Spanje

Er zijn vele verschillende plekken in Spanje die behoorlijk populair zijn onder Nederlandse toeristen. Zo is bijvoorbeeld een Tormolinos vakantie bij velen erg populair. Waarbij er zowel veel mensen met een vliegtuig gaan en gebruik maken van een all-in vakantie. Als mensen die zelf de vakantie uitstippelen en zo zelf een hotel of appartement boeken.

De Costabrava is al jaren enorm populair bij jongeren uit Nederland. Tegenwoordig is dit nog steeds zo. Vooral de plaatsen aan de kust met veel discotheken en kroegen doen het hier goed. In het naseizoen als de jongeren vertrokken zijn, kun je er zeker ook heen om tot rust te komen.

Aanbevolen artikelen